Аз си мислех, че някъде отдолу излиза.. сега колектор ли трябва да се сваля ццц... колко псувни ще изяде докато го сваля не е истина...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата за акумулатора
Collapse
X
-
Ами не ми се иска да го свалям щото наскоро го свалях сега е с нова гарнитура залепен и т.н., но ако се наложи да се свали кво да правя ще го свалям...-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщениеколега ако си с алумиевия колектор свали извитата част без тази която е на главатаще пробвам.
-------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеАми не знам дали е алуминиева или чугунена но не съм с пластмасовияще пробвам.
Comment
-
Колеги, явно карам кола ссъс транен характер, но с голямо сърце.. Днес сутринта запалих колата за да отида на работа и ИЗНЕНАДА лампата на акумулатора изгасна, пуснах фарове, духалки чистачки не светна. Замерих с мултицет зарежда на 14,44. Отидох на работа и проблем нямаше. А кажете ми как да не я обичам тази кола? Но пак ще има разглобяване то е ясно, но пък мога да се прибера спокойно
-------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеКолеги, явно карам кола ссъс транен характер, но с голямо сърце.. Днес сутринта запалих колата за да отида на работа и ИЗНЕНАДА лампата на акумулатора изгасна, пуснах фарове, духалки чистачки не светна. Замерих с мултицет зарежда на 14,44. Отидох на работа и проблем нямаше. А кажете ми как да не я обичам тази кола? Но пак ще има разглобяване то е ясно, но пък мога да се прибера спокойно
145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Ами силно казано е, че съм го решил сметнах, че ще ми отнеме много нерви и ядове докато сваля тоя алтернатор и така и не го свалих...Прибрах се от София до Казанлък без проблем не светна никъде лампата карах на пуснати фарове и музика с бас каса и нямаше проблем след това смених ремъка и така до днес да чукна на дърво не свети и си зарежда нормално. Вече взех да се съмнявам дали проблема е въобще в алтернатора. Мисля да я карам на диагностика, но не знам дали въобще ще покаже нещо. Явно и трябва някой "жичкаджия" да я огледа, но забелязах, че проблема се появява при натоварване т.е. при висока скорост прави го за 2ри път и се оправя сама.-------------------------------
Comment
-
И при мен, когато се случи беше при висока скорост. После на няколко пъти се опита да се оправи от самосебе си, но не стана и минах през сервиз. Я да използувам да те питам като си от Казанлък, как е подбалканския път (ако минаваш по него)? От 2008 или 2009 не съм минавал от там, тогава на места беше трагедия. После някой ми каза че е бил направен, ама дали е така, сподели ако знаеш, моля .145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеАми силно казано е, че съм го решил сметнах, че ще ми отнеме много нерви и ядове докато сваля тоя алтернатор и така и не го свалих...Прибрах се от София до Казанлък без проблем не светна никъде лампата карах на пуснати фарове и музика с бас каса и нямаше проблем след това смених ремъка и така до днес да чукна на дърво не свети и си зарежда нормално. Вече взех да се съмнявам дали проблема е въобще в алтернатора. Мисля да я карам на диагностика, но не знам дали въобще ще покаже нещо. Явно и трябва някой "жичкаджия" да я огледа, но забелязах, че проблема се появява при натоварване т.е. при висока скорост прави го за 2ри път и се оправя сама.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе се е оправила сама. Сменил ск ремъка. Това я е оправило.
Относно подбалканския път супер е винаги минавам от там. Препоръчвам.
Поздрави-------------------------------
Comment
-
Ами за мен магистралата е скучна и да не говорим че е ужасна. Така, че подбалкана си е много по-добре. Хубав път и красив-------------------------------
Comment
Comment